6 Πλυντήρια ρούχων εκτός πλέγματος που αφαιρούν τον ιδρώτα από το πλύσιμο των ρούχων

7

Το να πλένεις τα ρούχα σου εκτός δικτύου δεν σημαίνει απαραίτητα «δύσκολο». Αυτό που σημαίνει είναι να το κάνεις «διαφορετικά».

Το πλύσιμο των ρούχων, γενιές πριν, ήταν μια πραγματική προπόνηση. Όταν αναφέρετε το πλύσιμο εκτός δικτύου, ο μέσος άνθρωπος σκέφτεται γυναίκες σκυμμένες πάνω από νιπτήρες, που τρίβονται σε νιπτήρες και ιδρώνουν σε μια καταιγίδα. Ωστόσο, πολλά από τα σημερινά υφάσματα είναι ελαφρύτερα, πιο εύκολα στη φροντίδα και ανθεκτικά στους λεκέδες.

Ενώ ορισμένοι μηχανισμοί εκτός πλέγματος εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πλυντήρια ρούχων και σφιγκτήρες, υπάρχουν διαθέσιμα πιο απλά, εύχρηστα, μη ηλεκτρικά πλυντήρια.

Τα κύρια συστατικά του πλυσίματος των ρούχων είναι:

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

 • Νερό
 • Σαπούνι πλυντηρίου
 • Και ταραχή.
 • Μπορεί επίσης να θέλουμε να κάνουμε προεπεξεργασία λεκέδων, να χρησιμοποιήσουμε χλωρίνη και να μαλακώσουμε. Κανένα από αυτά τα εξαρτήματα δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια.

Υπάρχουν επιφυλάξεις, φυσικά.

 • Πρέπει να κάνετε ένα μικρότερο φορτίο ρούχων από αυτό που μπορείτε να κάνετε σε ένα μηχάνημα.
 • Είναι πιο δύσκολο να βγάλετε το νερό από τα ρούχα σας, κάτι που μπορεί να αυξήσει τον χρόνο στεγνώματος. (Αυτό μπορεί να διορθωθεί χρησιμοποιώντας α στραγγιστής ή κλώστη.)
 • Ίσως χρειαστεί να γίνετε λίγο περισσότερο σωματικός από αυτό που έχετε συνηθίσει, όταν πλένετε ρούχα εκτός πλέγματος (κάτι που πραγματικά δεν είναι κακό).

Φανταστείτε, όμως, την ομορφιά του πλυντηρίου ρούχων εκτός δικτύου:

 • Εάν χάσετε το ρεύμα, μπορείτε ακόμα να πλύνετε τα ρούχα σας.
 • Δεν χρειάζεστε πολύ ειδικό χώρο για τη στέγαση μεγάλων μηχανημάτων.
 • Η ανάγκη να κάνετε μικρότερα φορτία σημαίνει ότι πλένεστε πιο τακτικά και, επομένως, δεν κολλάτε έχοντας μια «ημέρα πλυσίματος ρούχων» που απαιτεί χρόνο όταν προτιμάτε να κάνετε κάτι άλλο.
 • Τα ρούχα γίνονται τόσο καθαρά όσο όταν χρησιμοποιείτε μια μηχανή.
 • Εάν δεν διαθέτετε σετ πλυντηρίου/στεγνωτηρίου, μπορείτε να αποφύγετε το πλυντήριο.

Ας δούμε 6 υπέροχα πλυντήρια ρούχων εκτός πλέγματος!

εκτός πλέγματος-πλυντήριο-στεγνωτήριο σε εξωτερικό χώρο

1. The Drumi – Off Grid Washing With Foot Pedal

Μοιάζει με το R2D2 του Star Wars, Αυτό μικρό δυναμό αντέχει μέχρι 5 κιλά βρώμικα ρούχα και χρειάζεται μόνο 10-15 λεπτά για το πλύσιμο. Ζυγίζει μόνο περίπου 19 λίρεςοπότε όταν τελειώσετε, μπορείτε να το βάλετε στην ντουλάπα καθαρισμού σας (δεν χρειάζεται ξεχωριστός χώρος «πλυντηρίου»).

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό του Drumi είναι ότι έχει α κύκλος στυψίματος, που βοηθά στο να βγαίνει νερό από τα ρούχα σας και επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος. Αυτό το μοντέλο είναι δημοφιλές στους λάτρεις του „Tiny Home“ λόγω του μεγέθους και των λειτουργιών του. Τοποθετήστε τα ρούχα σας, προσθέστε νερό και απορρυπαντικό και χρησιμοποιήστε το πεντάλ ποδιού για να προχωρήσει. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε.

2. Avalon Bay EcoWash – Μηχανή χειρός

Αυτό Το πλυντήριο χρησιμοποιεί δύναμη βραχίονα αντί για πόδι, όπως το Drumi. Επίσης, όπως και το Drumi, δεν πιάνει πολύ χώρο, κάτι που είναι άλλο ένα μπόνους.

Όσον αφορά την ικανότητα πλύσης, ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι θα κάνει έως και ένα “Ανδρικό ντύσιμο” (παντελόνι ή σορτς, πουκάμισο, κάλτσες, εσώρουχα). Εάν αυτό δεν λειτουργεί, θεωρήστε ως κανόνα σας «έως πέντε κιλά».

Οι άνθρωποι του Avalon Bay ισχυρίζονται ότι το προϊόν τους καθαρίζει πολύ απαλά, κάτι που είναι ωραίο αν κάνετε ευαίσθητα εσώρουχα ή ρούχα γιόγκα. Εάν η εξοικονόμηση της γης είναι μεγάλη στους λόγους χρήσης ενός φορητού πλυντηρίου, πάλι, δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα και δεν χρησιμοποιεί τόσο πολύ σαπούνι και απορρυπαντικό. Ωστόσο, σκεφτείτε ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε περισσότερα φορτία.

3. Πλυντήριο ρούχων της Lehman’s Own Off Grid

Η Lehman’s, ένα κατάστημα που είναι μια Μέκκα για ζωή εκτός δικτύου, το ανέπτυξε το δικό ροδέλα. Είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με έναν τύπο που ονομάζεται πλυντήριο „James“ και χρησιμοποιεί έντονη κίνηση του χεριού να κουνάει τα ρούχα μπρος πίσω.

Είναι στιβαρά κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα και ξύλο, αντί για τις πλαστικές ροδέλες που παρουσιάζονται επίσης σε αυτό το άρθρο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι έρχεται με υψηλότερη τιμή – αλλά εάν ζείτε τη ζωή εκτός δικτύου και εάν έχετε οικογένεια (και πιο βρώμικα ρούχα), αυτό το προϊόν είναι πολύ ελκυστικό. Η χωρητικότητα και η αντοχή του το καθιστούν σημαντικό υποψήφιο.

εκτός πλέγματος-πλυντήριο-με-στίβωμα

4. Το πλυντήριο ρούχων Lavario Off Grid

ο Λαβάριο(lava-rio), ενώ είναι συμπαγές, προβάλλει την ικανότητά του να χειρίζεται τζιν και φούτερ – και μέχρι τρία τζιν, με τη μία. Εκτός πλέγματος, χαίρεστε! Αυτά τα αντικείμενα αναδύονται συχνά στο εμπόδιο και δεν είναι πικνίκ για να βγάλεις τη βρωμιά και τον ιδρώτα.

Το Lavario ισχυρίζεται ότι αφήνει τη βαρύτητα να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Χαμηλωμένο στην μπανιέρα, είναι ελκυστικό λόγω της έλλειψης ακαταστασίας με τις αποχετεύσεις, πιτσίλισμα κ.λπ. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται 15 λεπτά για πλύσιμο και ξέβγαλμα. Η κίνηση καθαρισμού με το Lavario είναι πάνω-κάτω, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας.

Οχι μόνο αυτό…

Το Lavario έχει εξαιρετικές κριτικές στο Amazon. Πάνω από 500 από αυτά, κατά μέσο όρο περίπου 4,5 αστέρια από 5! Ένας κριτικός ανέφερε ότι έχουν το πλυντήριό τους στο ντους. Χρησιμοποιούν την κίνηση πάνω και κάτω 10 φορές, μετά το αφήνουν να μουλιάσει για 10 λεπτά και μετά επαναλαμβάνουν την κίνηση. Ξεβιδώστε το καπάκι αποστράγγισης, στραγγίστε το νερό και αφήστε το να στραγγίσει μόνο του για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία με καθαρό νερό για να ξεπλύνετε το πλύσιμο σας. Ανέφεραν ότι μπορεί να θέλετε να ξεπλύνετε περισσότερες από μία φορές, αλλά επειδή χρησιμοποιούν μόνο πολύ μικρή ποσότητα απορρυπαντικού, μια φορά τους αρκεί.

5. The Laundry POD – Βασισμένο σε ένα Spinner σαλάτας

Νικητής του Βραβείο Best Greener Gadget, Αυτό φιλικό προς το περιβάλλον μικρό πλυντήριο χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα νερού και φυσικά καθόλου ρεύμα. Εμπνευσμένο από μια μηχανή σαλάτας, χρησιμοποιεί φυγόκεντρος δύναμη για να βγαίνει το νερό από τα ρούχα σας και να στεγνώνει πιο εύκολα. Μπορεί να χειριστεί ακόμη και βαρύτερα αντικείμενα, όπως μάλλινα πουλόβερ.

Αυτό είναι άλλο Τύπος ροδέλας „βραχίονας“.. Στους χρήστες αρέσει το εσωτερικό καλάθι, το οποίο ουσιαστικά γίνεται ένα εύχρηστο καλάθι ρούχων για να μεταφέρετε τα ρούχα σας στο σκοινί ή στη σχάρα στεγνώματος.

The Laundry POD, Λευκό

 • Συσκευή πλυσίματος
 • Μέτρα 14,45 επί 14,02 επί 13,55
 • Εύκολο στη χρήση σύστημα στυψίματος, πλυσίματος και αποστράγγισης, καθαρίστε τα ρούχα σε λιγότερο από 10 λεπτά
 • Το μόνο που χρειάζεστε είναι να γεμίσετε περίπου 6 λίτρα νερό και 1,5 κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πλυντηρίου
 • Φορητό για Camping, College, Boating, RVing, Διαμερίσματα και άλλα

Αμαζόνα

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

28/04/2022 04:17 π.μ. GMT

6. Το φορητό πλυντήριο ρούχων WOWKU εκτός πλέγματος με πεντάλ ποδιού

Όχι μόνο το WOWKU έχει υπέροχο όνομα, αλλά είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον και διαθέτει ισχυρή καθαριστική δύναμη. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. παίρνει περίπου 15 λεπτά για ένα φορτίο. Αυτό είναι ένα άλλο μηχάνημα που κινείται με τα πόδια, αν αυτό είναι ένας παράγοντας για εσάς. Όπως συμβαίνει με πολλά από τα άλλα εδώ, είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

WOWKU Εγχειρίδιο μη ηλεκτρικό φορητό πλυντήριο ρούχων, το καλύτερο για τροχόσπιτα/κάμπινγκ/κοιτώνες/διακοπή ρεύματος

 • 🧺[SEPARATE LAUNDRY] Τα παιδικά ρούχα θα μπορούσαν να πλυθούν μόνα τους για να αποφευχθεί το πλύσιμο των ρούχων…
 • 🧺 [ECO-FRIENDLY] Επιστρέψτε στον πιο πρωτόγονο τρόπο πλυσίματος, αφήστε τον κόσμο να μειώσει…
 • 🧺 [SAVES MONEY] Το κόστος αυτού του φορητού πλυντηρίου ρούχων είναι ισοδύναμο με το κόστος του…
 • 🧺 [CONVENIENT] Φορητό, μίνι, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση οπουδήποτε. Εξαιρετικό για RV,…
 • 🧺 [ONE YEAR SERVICE] Από την ημερομηνία που αγοράσατε, καλύπτουμε την προστασία σας όλα τα…

Αμαζόνα

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

27/04/2022 10:20 π.μ. GMT

Πλυντήρια ρούχων εκτός πλέγματος Μοιραστείτε ένα κοινό θέμα…

Όπως έχετε διαβάσει, όλα τα πλυντήρια εκτός δικτύου μοιράζονται ένα κοινό θέμα: σωματική εργασία. Κάποιοι χρησιμοποιούν τα πόδια σας, άλλοι χρησιμοποιούν την κίνηση των χεριών, αλλά όλα απαιτούν τη δική σας δύναμη. Εάν ζείτε ήδη εκτός δικτύου, κανένα από αυτά δεν είναι πιθανότατα απογοητευτικό, καθώς πιθανότατα έχετε συνηθίσει σε άλλες δουλειές που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής.

Ωστόσο, αν ψάχνετε απλώς για ένα προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα διαμέρισμα ή για κάμπινγκ, ο συγκεκριμένος τύπος μηχανισμού μπορεί να είναι σημαντικός για εσάς.

Θα θέλαμε πολύ

ακούσετε από τους χρήστες αυτών των μηχανών με τα σχόλιά τους

0

Πώς κάνεις το πλύσιμο σου; Ενημέρωσέ μας!Χ

!

Schreibe einen Kommentar