09 Εποχιακά λαχανικά για τον Ιούνιο | τι να φυτέψω τον Ιούνιο

0
09 Εποχιακά λαχανικά για τον Ιούνιο |  τι να φυτέψω τον Ιούνιο

Τι να φυτέψετε τον Ιούνιο;

Την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το είδος της υγείας, η αφυδάτωση, η απώλεια όρεξης, η δυσπεψία, η έλλειψη βιταμινών κ.λπ. είναι τα κυριότερα. Η φύση παρήγαγε λαχανικά εποχής και φρούτα για να το αντιμετωπίσετε. Η χρήση του γίνεται σημαντική για την αποφυγή προβλημάτων υγείας. Σας κρατά υγιείς όλη την καυτή περίοδο. Αλλά αυτό πρέπει να το ξέρουμε Τι να φυτέψετε τον Ιούνιο. Σας λέμε για μερικά καλοκαιρινά λαχανικά (Φύτευση Ιουνίου) που μπορείτε εύκολα να φυτέψετε τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Δείτε τις άλλες δημοφιλείς αναρτήσεις μας για τα λαχανικά.

09 ταχέως αναπτυσσόμενα λαχανικά. 10 ριζικά λαχανικά εύκολο να αναπτυχθεί. 10 καλύτερα λαχανικά να μεγαλώνουν σε γλάστρες.

09 Εποχιακά λαχανικά για τον Ιούνιο

Εδώ σας δίνουμε πληροφορίες για 9 Λαχανικά για Ιούνιος Φύτευση.

τι να φυτέψω τον Ιούνιο

1. Βασίλειος

Ο Βασίλειος ονομάζεται επίσης ο Μεγάλος Βασίλειος ή Βαλσαμόχορτο. Είναι γαστρονομικό βότανο, αυτό το βότανο ονομάζεται ο βασιλιάς του βοτάνου και του βασιλικού βοτάνου. Ο βασιλικός είναι ένας φυλλώδης θάμνος του οποίου η προσόδου έχει διαφορετικό άρωμα. Υπάρχουν πολλά είδη βασιλικού, γλυκός, μοβ, λεμόνι και βασιλικός της Ταϊλάνδης. Τα φυτά βασιλικού χρησιμοποιούνται σε ιταλικά και κινέζικα πιάτα, αλλά φυτρώνουν μόνο το καλοκαίρι….Διαβάστε περισσότερα.

Επιστημονική ονομασία Ocimum basilicum

Έδαφος Καλά στραγγιζόμενο έδαφος

Ήλιος Απαιτείται πλήρης ηλιοφάνεια

Καλοκαιρινά λαχανικά

2. Πράσινα φασόλια

Τα γαλλικά φασόλια είναι επίσης γνωστά ως πράσινα φασόλια, φασόλια ή φασόλια. Είναι κυρίως εγγενές στη Νότια Αμερική, εξαπλώθηκε στην Αγγλία έξω από τη γη της Ευρώπης τον δέκατο έκτο αιώνα. Μερικοί λένε ότι το έφεραν οι πρόσφυγες κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Ελισάβετ 1. Πολλά είδη γαλλικών φασολιών είναι διαθέσιμα, τα οποία είναι για διάφορα μεγέθη, χρώματα και καλλιεργητικές συνήθειες. Είναι πιο εύκολο να αναπτυχθεί από άλλες καλλιέργειες και μπορεί να αντιμετωπίσει ξηρές συνθήκες, μπορείτε να καλλιεργήσετε αυτό το λαχανικό τον Ιούνιο. Διαβάστε περισσότερα.

Επιστημονική ονομασία Phaseotus vulgaris

Απαιτείται Ήλιος Πλήρης Ήλιος

Έδαφος Καλά στραγγιζόμενο, ελαφρώς όξινο

Καλοκαιρινά λαχανικά

3. Καρότο

Τα καρότα έχουν συνήθως πορτοκαλί χρώμα, αν και υπάρχουν ποικιλίες μοβ, μαύρο, κόκκινο, λευκό και κίτρινο. Τα καρότα είναι μια εξημερωμένη μορφή του άγριου καρότου Daucus carota, εγγενής στην Ευρώπη και τη νοτιοδυτική Ασία. Είναι ανθεκτικό φυτό, επομένως μπορείτε να το σπείρετε οποιαδήποτε στιγμή από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου. Διαβάστε περισσότερα.

Επιστημονική ονομασία Daucus carota

Έδαφος Αμμώδες έδαφος

Ήλιος Πλήρης ήλιος

Καλοκαιρινά λαχανικά

4. Ρίγανη

Η ρίγανη είναι ένα πολυετές βότανο που περιέχει ροζ-λευκά ή λευκά άνθη. χρησιμοποιείται σε νόστιμα πιάτα. Το Origanum vulgare είναι ένα από τα ανθοφόρα φυτά της οικογένειας της μέντας (Lamiaceae), η ρίγανη είναι εγγενής στην εύκρατη ζώνη της δυτικής, νοτιοδυτικής Ευρασίας και της περιοχής της Μεσογείου. χρησιμοποιείται κυρίως για φαγητό και υγεία. Σε αυτή τη μέθοδο, το φυτό χρησιμοποιείται στη σάλτσα ζυμαρικών, αλλά, από αρχαιοτάτων χρόνων, χρησιμοποιείται ως φάρμακο στα ελληνικά και στα ρωμαϊκά…ανάγνωση.

Επιστημονική ονομασία Origanum vulgare

Ήλιος Πλήρης Ήλιος

Έδαφος Αμμώδης Πηλός

Λαχανικά εποχής για τον Ιούνιο

5. Κολοκύθες

Το Cucurbita pepo είναι εύκολο να ξεκινήσει με σπόρους, αν θέλετε να μεγαλώσετε από σπόρους, τότε θα σκάψετε περίπου 1 ίντσα βαθιά και θα καλύψετε το έδαφος με ελαφριά χέρια. Παρατηρήστε ότι η θερμοκρασία του εδάφους είναι πάνω από 18 βαθμούς Κελσίου. Μια νάνος ποικιλία κολοκύθας είναι εύκολο να φυτευτεί στο δοχείο, η φροντίδα της είναι επίσης λιγότερη από άλλα λαχανικά. Είναι πολυετές στις τροπικές περιοχές και ως ετήσιο στην εύκρατη ζώνη και φιλικό σε κάθε κλίμα. Η ανάπτυξη της κολοκύθας δεν εξαρτάται από τον μουσώνα, εξαρτάται από τη θερμοκρασία. Η καλύτερη εποχή για την καλλιέργεια κολοκύθας είναι από τις αρχές Μαΐου έως τον Ιούνιο, αν και εξαρτάται και από τον τύπο της κολοκύθας.

Βοτανική ονομασία Cucurbita pepo

Ήλιος Πλήρης Ήλιος

Έδαφος Λίγο όξινο ή σχεδόν ουδέτερο έδαφος

Ιούνιος Φύτευση

6. μαρούλι

Το μαρούλι είναι στην πραγματικότητα απαλλαγμένο από έντομα και ασθένειες, έτσι μπορείτε να παράγετε περισσότερα με λιγότερη φροντίδα. Αν θέλετε να απολαύσετε φρέσκια και βιολογική καλλιέργεια, τότε μπορείτε να καλλιεργήσετε σαλάτα σε τρεις εποχές την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Στο μαρούλι αρέσουν οι πιο κρύες θερμοκρασίες, επομένως είναι καλύτερο να το καλλιεργήσετε την άνοιξη ή το φθινόπωρο. ανάγνωση.

Επιστημονική ονομασία Lactuca sativa

Απαιτείται ήλιος Πλήρης ήλιος / Μέρος ήλιος

Πηλώδες έδαφος

Λαχανικά εποχής

7. Ντομάτες

Τα φυτά ντομάτας αναπτύχθηκαν οπουδήποτε ακόμα και σε ελαφρώς ζεστά ή υγρά περιβάλλοντα. αν έχετε αρκετό ηλιακό φως και αρκετό νερό. Οι ντομάτες της καλοκαιρινής περιόδου αναπτύσσονται γρήγορα. είναι εύκολο να το φροντίσεις. Η άνοιξη είναι κατάλληλη για μεταμόσχευση. Λοιπόν, ανάλογα με το έδαφος και την ατμόσφαιρα της περιοχής σας για μεταφύτευση…ανάγνωση.

Βοτανική ονομασία Lycopersicon esculentum

Έκθεση στον ήλιο σε πλήρη ηλιοφάνεια

Τύπος εδάφους αργιλώδες

Λαχανικά εποχής

8. Κολοκύθα μπουκάλι

Αυτό το δημοφιλές λαχανικό καλλιεργείται στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική εδώ και χιλιάδες χρόνια. Παράγεται σε μεγάλες ποσότητες στην Ινδία, οι αγρότες το παράγουν όλο το χρόνο. Ο κατάλληλος χρόνος για να φυτέψετε σπόρους για την ανάπτυξη της κολοκύθας είναι από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο. Αυτή είναι μια καλλιέργεια μουσώνων ή εποχής βροχών. για τις καλοκαιρινές καλλιέργειες, ο Φεβρουάριος είναι ο καταλληλότερος για τις καλοκαιρινές καλλιέργειες.

Επιστημονική ονομασία Lagenaria sicerariailk

Ήλιος Πλήρης ήλιος

Έδαφος Πλούσιο καλά στραγγιζόμενο έδαφος

Καλοκαιρινά λαχανικά

9. Δάχτυλο της κυρίας

Μπορείτε να καλλιεργήσετε τους σπόρους Ladyfinger 3 έως 4 εβδομάδες πριν από τον τελευταίο παγετό της άνοιξης. Μπορείτε να το φυτέψετε σε εσωτερικό χώρο παρουσία πλήρους ηλιακού φωτός. Οι σπόροι είναι δύσκολο να επιταχύνουν τη βλάστηση των σπόρων σε ζεστό νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας Βυθίστε. Μπορείτε να το φυτέψετε απευθείας στον κήπο σας πριν από τους παγετούς της άνοιξης. Το γόνιμο αμμώδες έδαφος είναι καλό για τις μπάμιες. Όταν η θερμοκρασία του εδάφους είναι 65 με 70 βαθμούς Φαρενάιτ, σπείρε το φυτό του. Διαβάστε περισσότερα.

Επιστημονική ονομασία Abelmoschus esculentus

Ήλιος Πλήρης Ήλιος

Έδαφος Αμμώδης Πηλός

Διαβάστε επίσης:

Άμεση σπορά λαχανικά στον κήπο. Sedum φυτά συμβουλές ανάπτυξης. Μεγαλώνοντας μέγα γογγύλιον στο σπίτι. Βότανα που αναπτύσσονται σε εσωτερικούς χώρους. 12 καλύτερα φυτά να αναπτυχθούν από μοσχεύματα. 09 φυλλώδη φυτά για δοχεία. Μεγαλώνοντας χειμωνιάτικα λαχανικά.

Για καρφίτσα:

Schreibe einen Kommentar