Σειρά Webinar OMAFRA CEA: Έξυπνοι αισθητήρες για την ανθοκομία

10
Σειρά Webinar OMAFRA CEA: Έξυπνοι αισθητήρες για την ανθοκομία
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα φυτά σας φαίνονται λίγο χλωρωτικά, αλλά δεν θέλατε να χάσετε χρόνο ή χρήματα σε δοκιμές; Τι θα γινόταν αν μια εφαρμογή smartphone μπορούσε να σας πει τα επίπεδα αζώτου τηςμεγάλο? Τι θα γινόταν αν οι αισθητήρες χαμηλού κόστους μπορούσαν σας βοηθά να παρακολουθείτε την ανάπτυξη των φυτών και να σας πω πότε χρειάζονται PGR;

Έχοντας καλύψει στο παρελθόν θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη και ο έξυπνος ψεκασμός, η OMAFRA συνεχίζει τη σειρά CEA Webinar, κοιτάζοντας συγκεκριμένα τους έξυπνους αισθητήρες. Και δεν χρειάζεται να είναι κάτι φανταχτερό για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τη συγκομιδή σας.

Αν και η λέξη «ανθοπωλεία» είναι στον τίτλο, οι αισθητήρες και οι εφαρμογές που θα συζητήσει ο Δρ. Krishna Nemali από το Πανεπιστήμιο Purdue έχουν εφαρμογές σε όλους τους τομείς της γεωργίας ελεγχόμενου περιβάλλοντος. Συνεχίστε να διαβάζετε για λεπτομέρειες σχετικά με το διαδικτυακό σεμινάριο και πώς να εγγραφείτε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε να εφαρμόζετε PGR σε καλλιέργειες όπως η αλεξανδρινή. Μια εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα θα μπορούσε να διευκολύνει τα πράγματα με λιγότερη εκπαίδευση του προσωπικού.

Διαδικτυακό σεμινάριο CEA: Έξυπνοι αισθητήρες για την ανθοκομία:

Ημερομηνία: Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Χρόνος: 11:00-12:00 EST

Που: Ανίπταμαι διαγωνίως

Εγγραφή: https://zoom.us/webinar/register/WN_71KmGWbGQtKzGFae9tjVdA

Οο ομιλητής σας:

Ο Δρ. Κρίσνα Νεμάλι εντάχθηκε στο Τμήμα Οπωροκηπευτικών και Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Πανεπιστήμιο Purdue τον Ιούλιο του 2016 ως Επίκουρος Καθηγητής και Ειδικός Επέκτασης. Η διδακτορική του έρευνα επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη τεχνικών αυτοματοποιημένης άρδευσης φυτικής προέλευσης με χρήση αισθητήρων και μελετών που σχετίζονται με τις φυσιολογικές αποκρίσεις των καλλιεργειών ανθοκομίας σε διάφορα επίπεδα φωτός, νερού και αζώτου κατά την παραγωγή. Πριν ενταχθεί στο Purdue, εργάστηκε στη Monsanto Company στις ΗΠΑ για σχεδόν εννέα χρόνια ως Φυσιολόγος Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος Καλλιεργειών. Στο Purdue, ο Δρ. Nemali έχει την ευθύνη για τις δραστηριότητες επέκτασης, έρευνας και διδασκαλίας που σχετίζονται με τη Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος. Δημοσίευσε σχεδόν 30 επιστημονικά άρθρα και 25 δημοσιεύσεις επέκτασης και έλαβε πολλές ομοσπονδιακές και βιομηχανικές επιχορηγήσεις. Πρόσφατα, έλαβε το βραβείο Early Career Award της Ένωσης Συνεταιριστικών Επέκτασης του Πανεπιστημίου Purdue University (PUCESA). Αναγνωρίστηκε ως υπότροφος συνεργάτης δέσμευσης, συνεργάτης κοινωνικού αντίκτυπου και υπότροφος ακαδημίας επιχειρηματικής μάθησης στο Πανεπιστήμιο Purdue.

Το θέμα:

Λόγω της εντατικής φύσης της γεωργίας, το λειτουργικό κόστος είναι υψηλό στη βιομηχανία ανθοκομίας. Η αύξηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών και η μείωση της σπατάλης πόρων είναι απαραίτητα για τα κέρδη στην ανθοκομική παραγωγή.

Η συνεχής παρακολούθηση των φυτών για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την ποιότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών και τη βελτιστοποίηση της χρήσης των πόρων. Ωστόσο, αυτό απαιτεί εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό που να γνωρίζει την ανάπτυξη των φυτών και τα θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα. Δυστυχώς, Η διαθεσιμότητα εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού είναι περιορισμένη στη βιομηχανία ανθοκομίας, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το εργαστήριό μας αναπτύσσεται τεχνικές παρακολούθησης εγκαταστάσεων με τη χρήση οικονομικών και εύχρηστων συσκευών, όπως smartphone και χαμηλού κόστους αισθητήρες τηλεχειρισμού. Αυτοί οι «έξυπνοι αισθητήρες» καταγράφουν και επεξεργάζονται εικόνες φυτών παράγουν οικονομικά χρήσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών δενδρυλλίων, του ρυθμού ανάπτυξης των φυτών, του ύψους και του πλάτους, της κατάστασης του αζώτου και της ανάπτυξης χρώματος (και ενδεχομένως πολλά άλλα χαρακτηριστικά). Εκτός από τη βοήθεια στην παρακολούθηση των φυτών, tΑυτές οι συσκευές μπορούν να εκπαιδεύσουν το εργατικό δυναμικό σε θέματα ανάπτυξης φυτών και ποιότητας. Σε αυτήν την παρουσίαση, θα περιγράψω σχετικά με την ανάπτυξη τεχνολογίας, θα πραγματοποιήσω μια εικονική επίδειξη και θα μοιραστώ τα σχέδιά μας για τη διάθεση αυτής της τεχνολογίας στους καλλιεργητές ανθοκομίας παγκοσμίως.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή; Στείλτε email στην Δρ Sarah Jandricic στη διεύθυνση [email protected]

Schreibe einen Kommentar