Πώς κατασκευάσαμε ένα κιτ καμπίνας στην αυλή μας [a Tiny House for Guests!]

14

Αγχώνεστε να έρθουν καλεσμένοι για να μείνουν; Εννοείται. Ο άντρας μου και εγώ μοιραζόμαστε το σπίτι μας με έξι σκυλιά, τα τέσσερα από τα οποία είναι μεγάλα και πληθωρικά. Οι φίλοι μου ταξιδεύουν συνήθως με τα σκυλιά τους, τα οποία ΑΓΑΠΩ, αλλά η ανάμειξη πολλών σκύλων σε ένα μικρό σπίτι μπορεί να είναι πρόκληση. Ή καταστροφικό.

τελειωμένος-επισκέπτης-καμπίνα-συντεχνία

Η υπέροχη οικογένειά μου κάνει ό,τι μπορεί για να κατανοήσει την τρελή ζωή μου, αλλά δεν αισθάνεται απαραίτητα το ίδιο. Αγαπούν τα σκυλιά και είχαν/έχουν το δικό τους γλυκό σκυλί, αλλά σε κανένα σημείο δεν σκέφτηκαν να έχουν έξι (ή περισσότερα) σκυλιά. Μπορούν να βρουν το σπίτι μου, συντριπτικό.

Δεν έχουμε μεγάλο σπίτι. Κάποτε το σπίτι μας θα είχε τέσσερα (μικρά) υπνοδωμάτια. Κάποια στιγμή, τα δύο στον κεντρικό όροφο ενώθηκαν σε ένα. Έκανα αυτό το εκτεταμένο υπνοδωμάτιο σε ένα έπος δωμάτιο σκύλου. Αυτό αφήνει δύο δωμάτια στον επάνω όροφο, την κρεβατοκάμαρά μας και το γραφείο μου. Δεν υπάρχει δωμάτιο επισκεπτών.

Θέλαμε ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μας θα μπορούσαν να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να απολαμβάνουν τον δικό τους χώρο. Κάπου θα μπορούσαν να υποχωρήσουν. Κάπου θα μπορούσαν να φέρουν τα δικά τους σκυλιά και να μην ανησυχούν για τις αλληλεπιδράσεις με τα σκυλιά μου. Ή κάπου θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τα σκυλιά. Ως εκ τούτου… Καμπίνα επισκεπτών!

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε μια καμπίνα

Ξεκινά η καμπίνα των επισκεπτών

Εάν είστε πολύ πιο εύχρηστοι από εμένα, σίγουρα θα μπορούσατε να σχεδιάσετε και να φτιάξετε τον δικό σας ξενώνα. Αυτό θα απαιτούσε επίσης έναν αρκετά ισχυρό προϋπολογισμό. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την ταχύτερη, ευκολότερη και (κάπως) φθηνότερη μέθοδο. Αγοράσαμε ένα κιτ καμπίνας επισκεπτών.

Μπορείτε να λάβετε πολλά σχέδια καμπίνας και μικροσκοπικών σπιτιών στο Διαδίκτυο για να διευκολύνετε την κατασκευή μιας καμπίνας ή ενός μικροσκοπικού σπιτιού. Ο αγαπημένος μου ιστότοπος είναι το Tom and Shaye’s DIY House Building. Προσφέρουν μια σειρά από σχέδια για μικροσκοπικά σπίτια, από το Henry the Cob Studio έως τη Lucy the Tiny Trailer House. Ελέγξτε τα αν θέλετε να φτιάξετε μια καμπίνα χωρίς κιτ.

(Η Shaye δημιούργησε πρόσφατα έναν νέο ιστότοπο. Πιστεύω ότι η νέα της διεύθυνση είναι εδώ – Shaye’s Tiny Homes. Έχτιζε μικροσκοπικά σπίτια και μίνι καμπίνες πριν γίνουν μοντέρνα!)

Διαβάστε περισσότερα – Χτίζοντας μια καμπίνα εκτός δικτύου με προϋπολογισμό!

DIY-οικοδόμηση-μικροσκοπικά σχέδια
Ένα από τα μικροσκοπικά σπίτια του Τομ και του Σέι

Το κιτ καμπίνας μας περιλάμβανε όλα τα κομμάτια για την κατασκευή και το φινίρισμα της καμπίνας. Δεν περιλάμβανε τίποτα για foundation, κάτι που ήταν λογικό, καθώς το σωστό foundation θα αλλάξει ανάλογα με το κλίμα και την τοποθεσία σας. Επίσης δεν είχε υλικό στέγης. Έρχονταν με ξύλινη στέγη, αλλά τίποτα για να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, περιλάμβανε παράθυρα, πόρτες και τη λαβή της πόρτας.

Βήμα 1: Οργάνωση και Σχεδιασμός

φιλοξενούμενος-Καμπίνα-κιτ-οργανωμένο

Απλώσαμε ένα τεράστιο μουσαμά και στη συνέχεια αποσυσκευάσαμε το κιτ καμπίνας. Ταξινομήσαμε και ελέγξαμε τα κομμάτια καθώς πηγαίναμε, στοιβάζοντάς τα για εύκολη χρήση.

Σχεδιάσαμε το μέγεθος της καμπίνας, συν το μέγεθος του μικρού μπροστινού καταστρώματος που οραματιστήκαμε. Στη συνέχεια σημειώσαμε πού θα χρειαστούμε τρύπες για το θεμέλιο.

Βήμα 2: Κατάστρωμα και θεμέλιο

ξενώνας-καμπίνα-κατάστρωμα-θεμέλιο

Εξακολουθούμε να μην μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά ένα τρακτέρ, γι‘ αυτό άνοιξαν τρύπες με το χέρι. Περιστασιακά, έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας για να φιλοξενήσουμε τεράστιους βράχους που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.

Βυθίσαμε τα ποστ 3 πόδια βάθος και γέμισε την τρύπα με θρυμματισμένα βράχια για να γίνουν πολύ στιβαρά. Κατασκευάσαμε ένα Κατάστρωμα 3 πόδια επί 3 πόδια για το μπροστινό μέρος της καμπίνας και έφτιαξε μια πλατφόρμα για την κατασκευή της καμπίνας. Κάναμε μόνωση κάτω από την πλατφόρμα που θα βοηθήσει πολύ να κρατήσει την καμπίνα ζεστή τον χειμώνα.

Η επιλογή μας

Allwood Summerlight | Κιτ καμπίνας 150 SQF

Θέλετε ένα απλό κιτ καμπίνας DIY που μπορείτε να φτιάξετε κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου; Τότε το κιτ καμπίνας Summerlight της Allwood είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Έχει μεγάλα παράθυρα, έχει πολύ εσωτερικό φως και το δάπεδο είναι περίπου 150 τετραγωνικά πόδια. Διαθέτει επίσης πενταετή περιορισμένη εγγύηση από τον κατασκευαστή.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Βήμα 3: Συναρμολογήστε το κιτ

ξενώνας-καμπίνα-Τοίχοι-σχεδόν τελειωμένοι

Ξεκινήσαμε να χτίζουμε την καμπίνα, συναρμολογώντας τα διάφορα κομμάτια κιτ από το πάτωμα και πάνω. Το κιτ είναι εξαιρετικά έξυπνο, δεν απαιτούνται καρφιά για τη συναρμολόγηση, όλα συμπλέκονται. Συνηθίζαμε σφυρί για να σφίξετε καλά τα κομμάτια στη θέση τους. Τα περισσότερα μέρη κλειδώθηκαν ομαλά, μερικά μας προκάλεσαν κάποιο πρόβλημα, απαιτώντας ένα μήνυμα στον μοναδικό μας κοντινό γείτονα για να ζητήσει συγγνώμη για όλο τον θόρυβο.

ξενώνας-καμπίνα-Στέγη-συνεχίζοντας

Το κιτ συναρμολογήθηκε αρκετά γρήγορα. Με δύο από εμάς να συναρμολογούμε, τελειώσαμε με τη βασική δομή σε περίπου οκτώ ώρες. Είχαμε ξεμείνει από το φως της ημέρας μέχρι εκείνη τη στιγμή, οπότε αποφασίσαμε να περιμένουμε να προσθέσουμε τα τελειώματα (μικρά σανίδια, περιβλήματα παραθύρων, κ.λπ.) την επόμενη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα – Δωρεάν σχέδια για κούτσουρα! Εύκολα και DIY!

Βήμα 4: Τελειώσεις

μικροσκοπικό σπίτι-καμπίνα-Αισθάνεται-στιβαρό

Με χαρά είδαμε την καμπίνα να στέκεται ακόμα το επόμενο πρωί :).

Τα μπροστινά παράθυρα δεν ταίριαζαν σωστά, οπότε χρειάστηκε να μπερδευτούμε με ροδέλες για να τα φέρουμε στο ίδιο επίπεδο και άνετα. Προσθέσαμε ένα στρώμα υφάσματος στέγης στο εξωτερικό της οροφής. Θα χρειαστεί ακόμα να προσθέσουμε κάτι μόνιμο, αλλά αυτό θα πρέπει να το διατηρεί ασφαλές και αδιάβροχο μέχρι να έχουμε χρόνο/προϋπολογισμό για να κάνουμε σωστά την οροφή.

Προσθέσαμε τα κομμάτια σανίδας και όλα τα περιβλήματα. Το να στέκομαι στην καμπίνα και να κοιτάζω την αγαπημένη μου θέα ήταν εκπληκτικό. Η πλούσια μυρωδιά του φρέσκου ξύλου και του φρέσκου αέρα. Αυτή η καμπίνα θα ήταν καταπληκτική για τους επισκέπτες μας!

καμπίνα-θέα-από-μέσα

Η καμπίνα διαθέτει χώρο κρεβατιού σε σοφίτα. Επιλέξαμε αυτό το σχέδιο για να έχουμε το μέγιστο εύχρηστο χώρο και να έχουμε ένα κρεβάτι αξιοπρεπούς μεγέθους. Συχνοί επισκέπτες θα είναι οι πιο στενοί μας φίλοι, ο Νικ και ο Γκρεγκ, που είναι και οι δύο ψηλοί, ένας από αυτούς είναι 6’3“. Ένα κρεβάτι queen size είναι το ελάχιστο μέγεθος που θα μπορούσαμε να περιμένουμε να μείνουν.

Στο 100 τετραγωνικά πόδια στον κεντρικό όροφο, μπορέσαμε να τοποθετήσουμε ένα διπλό φουτόν (για να παρέχουμε ένα δεύτερο κρεβάτι αν χρειαστεί) ένα τραπεζάκι, μια μικρή συρταριέρα και μια μπαούλα αντίκα. Ήθελα λίγο χώρο για να μπορούν οι άνθρωποι να ξεπακετάρουν. Με την καμπίνα, ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να προγραμματίσουν μεγαλύτερα ταξίδια και να εγκατασταθούν για να απολαύσουν το Bedlam Acres.

Ανατολή ηλίου από καμπίνα επισκεπτών

Ήθελα επίσης να έχω αποθηκευτικό χώρο για τη μαμά μου, η οποία θα το επισκεφτεί από όλη τη χώρα. Μπορεί να αφήσει κάποια πράγματα πίσω της για να διευκολύνει τα μελλοντικά της τα βαλίτσα και τα ταξίδια της. Η αντίκα μπαούλα θα αποθηκεύει τα πράγματά της μεταξύ των επισκέψεων.

Αγαπάμε την καμπίνα των επισκεπτών μας

Εάν έχετε ένα πολυσύχναστο σπίτι, δεν έχετε χώρο ή έχετε επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους (ή ίσως και τα τρία!), καμπίνα επισκεπτών μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Συνολικά, επενδύσαμε περίπου 12.000 $ σε αυτό το έργο. Ήταν ένα από τα πιο ακριβά μεμονωμένα έργα που έχουμε κάνει, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με την επένδυση.

Αν σας άρεσε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Θα θέλαμε να ακούσουμε οποιαδήποτε σχόλια, σκέψεις ή ερωτήσεις έχετε!

Η επιλογή μας

Allwood Chloe | 123 SQF Kit Καμπίνα, Σπίτι στον Κήπο

Εδώ είναι ένα άλλο όμορφο κιτ καμπίνας από την Allwood. Τα υλικά είναι ένας πυκνός κόκκος και η σκανδιναβική ερυθρελάτη. Η καμπίνα χρειάζεται μερικές ημέρες για να συναρμολογηθεί με τη βοήθεια ενός ή δύο φίλων. Το εσωτερικό μέγεθος είναι 123 τετραγωνικά πόδια και το ύψος του τοίχου είναι 92 ίντσες.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

27/04/2022 04:25 π.μ. GMT

Schreibe einen Kommentar