Πτώση έναρξης με ουρά χωρίς παράσιτα

6
Πτώση έναρξης με ουρά χωρίς παράσιτα

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε. Και, τουλάχιστον στο νότο, αυτό σημαίνει ότι είναι η περίοδος αιχμής της ουράς. Για τους λάτρεις της SEC & ACC, είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου… μέχρι να ακούσετε το αποκαλυπτικό βουητό ενός ανεπιθύμητου παρασίτου.

Οι αντίπαλοι θαυμαστές είναι αρκετά κακοί, αλλά λάβετε υπόψη τα ιπτάμενα έντομα που προσπαθούν να προσγειωθούν στο φαγητό και τα ποτά σας ή να δαγκώσουν και να τσιμπήσουν τους καλεσμένους σας, και έχετε τα φόντα ενός χαλασμένου απογεύματος στα χέρια σας.

Όταν πρόκειται να απολαύσεις την ύπαιθρο αυτό το φθινόπωρο—όσο το φράγμα της ουράς, το ψήσιμο στρειδιών ή ένα τελευταίο μαγείρεμα στην παρατεταμένη καλοκαιρινή ζέστη—η προστασία από παράσιτα είναι ένα κρίσιμο μέρος για να βεβαιωθείς ότι εσύ και οι καλεσμένοι σου θα περάσετε καλά.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μερικές από τις αγαπημένες μας συμβουλές για την ουρά χωρίς παράσιτα για να μοιραστούμε μαζί σας αυτόν τον μήνα (αλλά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα κι αν ψήνετε στρείδια ή απλώς ψήνετε στη σχάρα!). Συνέχισε να διαβάζεις!

Κρατήστε τα πάντα κρυμμένα

Αποθηκεύστε όλα τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία, ειδικά κάθε κρέας που σκοπεύετε να ρίξετε στη σχάρα. Όλα τα ζαχαρούχα ποτά πρέπει να φυλάσσονται σε δοχεία με καπάκι όποτε είναι δυνατόν ή να είστε έτοιμοι να ελέγξετε ξανά το φλιτζάνι σας πριν πιείτε!

Αυτό θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των εντόμων που τσιμπούν, όπως οι σφήκες, που ελκύονται από τα αρώματα τόσο της ζάχαρης όσο και της πρωτεΐνης.

«Μυρωδιές» ανακούφισης

Τα αρωματικά κεριά είναι η διακόσμηση που κάνει περισσότερα. Οι συνήθεις ύποπτοι για κεριά και πυρσούς σιτρονέλλας εξακολουθούν να είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά άλλα, λιγότερο πικάντικα αρωματικά κεριά όπως η μέντα, η λεβάντα και ο ευκάλυπτος μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των παρασίτων. Ατμόσφαιρα, διάθεση και προστασία από παράσιτα όλα σε ένα… υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα κεριά;

Ένας θαυμαστής της ροής αέρα

Ένας ταλαντευόμενος ανεμιστήρας είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για την καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Σε όλες τις σφήκες, τις μύγες και τα κουνούπια δεν αρέσει να πετούν με ισχυρούς ανέμους, επομένως τοποθετώντας στρατηγικά έναν μικρό ανεμιστήρα κοντά στους χώρους μαγειρέματος και τραπεζαρίας, θα κάνετε πολλά για να τα αποτρέψετε.

Μια διαφορετική αμυντική γραμμή

Όταν πρόκειται για την αποφυγή των κουνουπιών, δεν υπάρχει ποτέ υπερβολική προστασία. Μια ποικιλόμορφη συλλογή από σπρέι, κεριά, ταλαντευόμενους ανεμιστήρες και δίχτυ συνεργάζονται σαν ένας τεράστιος τοίχος οπαδών της γραμμής, που εμποδίζουν την επίθεση του Team Mosquito. Χρησιμοποιήστε εγκεκριμένο από το EPA εντομοαπωθητικό σε εκτεθειμένο δέρμα για να κρατήσετε μακριά τα κουνούπια. Μην ξεχάσετε να καλύψετε τα καροτσάκια και τα κουπόνια με κουνουπιέρα!

Ρύθμιση καταστήματος

Υπάρχουν διαφορετικές σχολές σκέψης για το τι κάνει ένα τέλειο σημείο πίσω πόρτας. Πόσο κοντά είσαι στο γήπεδο; Η ΕΞΟΔΟΣ? Τα λεωφορεία της ομάδας;

Μια καλή τοποθεσία μπορεί να κάνει πολλά στην πρόληψη των παρασίτων. Απομακρύνετε τις σκηνές και τις ψησταριές σας από μπάνια και κάδους απορριμμάτων, που είναι φυσικά σημεία εστίασης εντόμων, και φροντίστε να αποφύγετε τυχόν λακκούβες, λιμνάζοντα νερά και λιμνούλες, όταν είναι δυνατόν.

Ρεκόρ νίκης

Ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τα παράσιτα; Ή χρειάζεστε ένα χέρι για την αντιμετώπιση ενός επιθετικού προβλήματος παρασίτων; Καλέστε έναν ακουστό – οι γνώστες, τοπικοί ειδικοί της Terminix είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να λύσετε τα δεινά σας για τα παράσιτα.

Schreibe einen Kommentar