Ο Clarke Willmott ενισχύει την ομάδα προγραμματισμού και περιβάλλοντος

17
Ο Clarke Willmott ενισχύει την ομάδα προγραμματισμού και περιβάλλοντος

Η βρετανική δικηγορική εταιρεία Clarke Willmott LLPπου έχει γραφεία στο Μπέρμιγχαμ, το Μπρίστολ, το Κάρντιφ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Σαουθάμπτον και το Τόντον, ενίσχυσε την ομάδα σχεδιασμού και περιβάλλοντος με το διορισμό ενός νέου συνεργάτη.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον αμφισβητούμενο και μη αμφισβητούμενο νόμο σχεδιασμού, η Marianne Barker είναι η πιο πρόσφατη πρόσληψη στην επεκτεινόμενη ομάδα ειδικών του Clarke Willmott.

Η Marianne θα εδρεύει στο γραφείο της εταιρείας στο Λονδίνο και θα παρέχει συμβουλές για όλες τις πτυχές πολεοδομικός νόμοςσυμπεριλαμβανομένων των επιτρεπόμενων δικαιωμάτων ανάπτυξης, CIL, πράσινης έκδοσης και κληρονομιάς.

Σε μια δήλωση, ο Neil Baker, επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού και περιβάλλοντος του Clarke Willmott, δήλωσε:Χαιρόμαστε που η Marianne είναι μαζί μας και προσφέρει υψηλής ποιότητας νομικές και εμπορικές συμβουλές στους πελάτες της. Η τεχνογνωσία της Marianne περιλαμβάνει την παροχή στρατηγικών και μακροπρόθεσμων στοιχείων σχεδιασμού για προγράμματα ανάπλασης του κέντρου της πόλης και τη διαπραγμάτευση σύνθετων συμφωνιών υποδομής για την παροχή σημαντικών χωροταξικών συναινέσεις. Με τη φήμη ως επαγγελματίας που εστιάζει στις λύσεις, έχει επίσης καλή κατανόηση του πολιτικού πλαισίου στο Λονδίνο, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Η ομάδα σχεδιασμού και περιβάλλοντος μας έχει δει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και ο διορισμός της Marianne είναι μέρος των σχεδίων μας για να συνεχίσουμε αυτή την επέκταση.»

Εν τω μεταξύ, η Μαριάννα είπε:Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ήδη εντυπωσιακή ομάδα σχεδιασμού και περιβάλλοντος του Clarke Willmott για να συνεργαστώ με πελάτες για την οικοδόμηση των επιχειρήσεων τους και το ξεκλείδωμα πιθανών οδοφραγμάτων.

«Η πρόσφατη εστίασή μου ήταν η διαχείριση έργων ανάπτυξης μεγάλων οικιστικών, μικτής χρήσης προγραμμάτων τόσο σε τοπικό όσο και σε προσφυγή, και έχω δημιουργήσει μια ιδιαίτερη τεχνογνωσία στη βιωσιμότητα του συστήματος και στην προσιτή στέγαση».

Schreibe einen Kommentar